UiTPAS bij Bib Bornem

De UiTPAS is een vrijetijdspas waarmee je overal in Vlaanderen punten kan sparen en inruilen voor leuke voordelen. UiTPAS is daarnaast ook een kortingkaart voor wie het financieel moeilijker heeft.

Je UiTPAS kopen in de bib

Naast verschillende andere plaatsen in de gemeente, kan je je UiTPAS ook aan de balie van de bibliotheek kopen. Wij verkopen zowel de UiTPAS met als zonder kansentarief. 

Een UiTPAS kost eenmalig 5 euro (1 euro als je recht hebt op kansentarief). Breng je identiteitskaart mee om je pas makkelijk te kunnen aanmaken.

Als welkomstcadeautje krijg je daarbij van de bibliotheek een leuke totebag!

Overzicht van de verkoopsplaatsen

Sparen en inruilen

Eén maal per week kan je een punt sparen bij je bib-bezoek. Dat doe je door je pas te scannen aan de spaarzuil aan onze balie. Het kan ook door een QR-code te scannen met je smartphone. 

Gespaarde punten kan je voor heel wat voordelen omruilen. Bij de bib kan je bijvoorbeeld ruilen voor een kunstige bladwijzer, voor een gratis koffie, voor een gratis uitlening van een game, voor een zakje bloemenzaadjes, voor UiTPAS-geschenkpapier, voor een rol pmd-zakken... 

Bekijk alle voordelen

Kortingskaart voor mensen met een laag inkomen

Bornemnaars met een laag inkomen krijgen met hun UiTPAS 80% korting op alle UiTPAS-activiteiten van Bornem.

In de bib betekent dat concreet dat je als volwassene 2 euro lidgeld per jaar betaalt, in plaats van 10 (tot 19 jaar is het sowieso gratis).

Meer info over UiTPAS met kansenstatuut