Heb je een paar minuutjes tijd voor ons?
 

Lees verder

Op 24 maart kwam het overlegcomité opnieuw samen om de coronamaatregelen te bespreken. De bib blijft open, de huidige regels blijven gelden. 
 

Lees verder
UiTPAS

UiTPAS Bornem: ook in de bib!

Vanaf 22 maart kan elke Bornemnaar zijn persoonlijke UiTPAS aankopen. Met de UiTPAS wil Bornem al haar inwoners stimuleren om aan het bruisende vrijetijdsleven van de gemeente deel te nemen. Ook in de bib kan je je pas aankopen en punten sparen en ruilen.

Lees verder
studeren

Studeren in Ter Dilft

Ondanks eerdere berichten kunnen er tijdens de paasvakantie toch helaas geen studeerplekken voor studenten voorzien worden in Ter Dilft.

Lees verder
BHM 2021

Maart = Black History Month

Black History Month is een jaarlijkse herdenking van sleutelfiguren van de Afrikaanse diaspora. 

Lees verder
Tekenen met je schaar

Tekenen met je schaar

In de krokusvakantie nam de Bornemse illustratrice Tine Van lent ons mee voor een online knutselworkshop vanuit de bib, dankzij cultuurcentrum Ter Dilft.

Lees verder
BAP

Arabische kunst in bib en cc

Laat je in Ter Dilft onderdompelen in Arabische kunst. Van 11 februari tot 14 maart lopen er 2 tentoonstellingen.

Lees verder
Belgische muziek

Week van de Belgische Muziek: 8-14 februari

Van maandag 8 tot en met zondag 14 februari is het Week Van de Belgische Muziek en richt cc Ter Dilft samen met verschillende spelers uit de muzieksector, VRT en diverse media de spotlights op muziek van eigen bodem en haar zwaar getroffen sector.

Lees verder
Poezieweek 2021

Bib en academie boksen samen programma in elkaar voor Poëzieweek

‘Samen’ is het thema van de Poëzieweek 2021 en dat namen bib en academie dit jaar letterlijk. Beide diensten boksten samen een programma in elkaar om toch gedichten dichtbij de Bornemnaars te kunnen brengen tijdens de Poëzieweek van 28 januari tot 3 februari.

Lees verder