Lid worden

Fijn dat je lid wil worden! Meld je bij je eerste bezoek even aan de balie en we maken jouw lidmaatschap in enkele minuten tijd in orde. Online lid worden is momenteel nog niet mogelijk.

Als je dat wenst zal een van onze medewerkers je dan ook meteen even wegwijs maken doorheen de bib en de verschillende diensten.

Lidkaart

Bij nieuwe leden koppelen we het lidmaatschap aan de identiteitskaart of kids-ID. Vergeet die dus zeker niet mee te brengen!

Heb je liever toch een plastieken lenerspasje? Dan kan dat ook nog. Vraag ernaar aan de balie.

Lidgeld

Als inwoner van Bornem betaal je 10 euro per jaar. Kinderen en jongeren jonger dan 19 worden gratis lid. Senioren (65+) betalen de helft van de prijs (5 euro). Houders van Bornemse UiTPAS met kansentarief betalen 2 euro.

Woon je niet in Bornem? Dan betaal je 13 euro. Als senior 6,5 euro.

Jouw weg vinden in de bib

Bij je eerste bezoek is het misschien moeilijk om meteen te vinden wat je zoekt. De bib-medewerkers geven je daarom graag een rondleiding.

Aan de balie vind je ook een grondplannetje met alle verschillende afdelingen.

Materiaal meenemen en terugbrengen

Het uitlenen en terugbrengen van alle materialen gebeurt aan de 3 zelfuitleenbalies aan de ingang. Om materialen uit te lenen heb je je identiteitskaart of lidkaart nodig. Volg de instructies op het scherm.

Terugbrengen buiten de openingsuren kan ook in de inleverbus buiten aan de ingang van Cultuurcentrum Ter Dilft.