Boek
Nederlands

Rouw : zielzorg na het verlies van een dierbare : masterclass

Miguel Ruiz (auteur), Barbara Emrys (auteur)
+1
Rouw : zielzorg na het verlies van een dierbare : masterclass
×
Rouw : zielzorg na het verlies van een dierbare : masterclass Rouw : zielzorg na het verlies van een dierbare : masterclass

Rouw : zielzorg na het verlies van een dierbare : masterclass

Spirituele gids voor het omgaan met verlies, verdriet en rouw.
Onderwerp
Rouwproces
Titel
Rouw : zielzorg na het verlies van een dierbare : masterclass
Auteur
Miguel Ruiz Barbara Emrys
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Grief : self-care while surviving the loss of people we love
Uitgever
Utrecht: AnkhHermes, © 2023
135 p.
ISBN
9789020220056 (paperback)

Besprekingen

Een zelfhulpboek over rouwverwerking. Don Miguel leidt de lezer door het pijnlijke proces van omgaan met verdriet en rouw. Hoewel je geen controle hebt over verlies, kun je je eigen herstel wel begeleiden. De sleutel: inzien dat de dood een onlosmakelijk onderdeel van het creatieve proces van het leven is, net als verdriet en rouw. Invoelend en toegankelijk geschreven.Don Miguel Ruiz (Guadalajara, 1952) is een wereldberoemde Mexicaanse schrijver, chirurg en motivatiespreker. Zijn werk werd in meer dan twintig landen uitgegeven.Het boek maakt deel uit van de serie: 'Masterclass'.

Over Miguel Ruiz

Don Miguel Ángel Ruiz Macías (1952), beter bekend als Don Miguel Ruiz, is een Mexicaans schrijver van spirituele en neosjamanistische teksten, leraar en sjamaan. Zijn werk maakt deel uit van de New Age beweging, die zich baseert op oude leren om spirituele verlichting te bereiken. Het werk van Ruiz is beïnvloed door Carlos Castaneda, schrijver van The Teachings of Don Juan. Volgens Watkins Magazine was hij in 2014 een van de honderd invloedrijkste levende personen.

Biografie

Don Miguel Ruiz werd geboren op het platteland van Mexico als de jongste van dertien kinderen. Hij studeerde medicijnen en werd chirurg. Na een bijna-doodervaring ging hij zich weer in de leer van zijn voorouders verdiepen en werd sjamaan. Zijn moeder Sarita, een curandera (healer) en zijn grootvader, een sjamaan, waren zijn leraren. Daarna vertrok hij naar de Verenigde Staten.

Hoewel van de cultuur van de Tolteken geen gesc…Lees verder op Wikipedia