Ter Dilft Feest

Op zaterdag 17 juni zet Ter Dilft de deuren wagenwijd open. Laat je in de watten leggen in de bib, krijg persoonlijke lees- en podiumtips, ontdek in primeur de voorstellingen van volgend seizoen, bestel als eerste tickets en laat je tussendoor culinair verwennen!

In de bib valt er heel wat te beleven die dag:

09.00 – 12.00: Boekstartdag

Feest voor de allerkleinsten. Meer info

Waar? Kleuterhoek

11.00 – 13.00: Boekenapotheek 

De literaire apothekers, Dr. Za, Dr. Zoe en de assistente, staan je bij met fictionele zalfjes van Saramago, balsems van Balzac en prozapleisters van Griet Op de Beeck. Of je nu de hik hebt, liefdesverdriet, een midlifecrisis of lijdt aan slapeloosheid, tegen alle kwalen is er in onze boekenapotheek wel een remedie in de vorm van één of meer titels uit de wereldliteratuur. Boeken genezen!

Waar? Aan de Info-balie tussen de reis- en geschiedenisboeken. 

11.00 – ...: Pannenkoeken

De beste pannenkoeken die dag vind je in Studio Bib! Met liefde gebakken door het bibteam en de bibvrijwilligers. Zolang de voorraad strekt :)

Waar? Studio Bib

11.00 - 16.00: Blind date met boeken

Neem een verrassingsboek mee naar huis! We pakken de favoriete boeken van 2022 van het bibteam in in een vrolijk papiertje en we lichten langs de buitenkant een tipje van de sluier. Laat je betoveren door iets onverwachts!

Waar? Naast de volwassen strips

11.00 - 16.00: De beste muziektips

De hele dag spelen we de favoriete muziek van de bib af. Benieuwd naar meer? Leen de cd's waarop de nummers te vinden zijn, gewoon uit!

Waar? De muziek weerklinkt door de boxen van de bib

15.30: WIN!

Op deze verwendag maak je ook kans op een van de 10 cadeaupakketten met boeken en filmtickets. Wil je winnen? Vul dan op de dag zelf of op voorhand het postkaartje in dat je in de bib vindt. Om 15.30 uur roepen we de winnaars af, ze worden nadien ook per mail verwittigd.

 

Tegelijkertijd viert ook het cultuurcentrum feest! Benieuwd naar wat zij allemaal in petto hebben?