Openbare bibliotheek Bornem

Aankoopsuggestie

Onze bib koopt wekelijks nieuwe boeken, cd's en dvd's aan. We volgen de markt op de voet en selecteren de titels die in onze collectie passen.

NIEUWE AANWINSTEN

De nieuwe aanwinsten kan je opvolgen via het menu onderaan de startpagina van de catalogus. In drie stappen heb je een lijstje op je scherm getoverd dat bij jouw voorkeur past :

  1. klik op een knop om het type te selecteren bv. film&TV,
  2. kies voor welke periode via het pijltje achter Deze maand,
  3. klik op een knop om de leeftijdscategorie te selecteren,
  4. klik op de rode knop Toon Aanwinsten

AANKOOPSUGGESTIES

Ken jij nog een titel die je niet terugvindt in onze catalogus? Je suggesties voor het aankopen van boeken, cd's, dvd's en zelfs tijdschriften zijn altijd welkom in de bib. Vul een kaartje in aan de balie of geef je aankoopsuggestie online door via het gemeentelijk e-loket.

Je krijgt van ons een seintje zodat je weet of jouw voorstel wel of niet wordt besteld. Wordt het aangekocht voor de bib dan verwittigen we automatisch wanneer het voor jou klaar ligt aan de balie.

Titels die niet worden aangekocht omdat ze al te oud zijn of niet geschikt zijn voor de collectie van een kleine plaatselijke bibliotheek kan je eventueel wel nog aanvragen via IBL of interbibliothecair leenverkeer.