Openbare bibliotheek Bornem

Loading Xbox 360

Mass Effect 1 (Metascore 91 - userscore 8.7) - Mass Effect 2 (Metascore 96 - userscore 8.9) - Mass Effect 3 (Metascore 93 - userscore 5.6)

Mass Effect is een driedelige sciencefiction Role-Play-Game soapserie. Extra leuk is dat je je personage van spel naar spel kan overdragen. Er wordt rekening gehouden met beslissingen die je in eerdere titels had gemaakt. Wie is er nog in leven? Heb je die medicijnensmokkelaar laten gaan of aangegeven? Heb je dat buitenaardse wezen gered of vernietigd? Deze game is bekend omdat het als een van de enige ook de mogelijkheid biedt om homoseksuele relaties aan te gaan. Tip: speel met een vrouwelijk hoofdpersonage. De stem van de actrice is stukken beter dan die van de acteur.

Filmequivalent: Star Trek (de nieuwe)
Trailer Mass Effect 2
Bespreking - bespreking 2 - bespreking 3

 

Portal 2 (Metascore 95 - userscore 8.4)

Dit origineel puzzelspel is ontstaan uit het eindwerk van enkele gedreven studenten. Het eerste deel was al geniaal (zeker ook spelen!) maar dat speel je jammer genoeg op enkele uurtjes al uit. Voor het tweede deel werd een full-size ontwikkelteam ingezet en dat is er aan te merken. Mooie omgevingen, intrigerende puzzels, geweldige zwarte humor, een mysterieuze robot die alles leidt,… top.

Filmequivalent: Oblivion
Trailer
Bespreking

Bioshock Infinite (Metascore 93 - userscore 8.5)

Het derde spel in de Bioshock reeks is geen rechtstreeks vervolg op de andere twee. Infinite neemt je mee naar de idyllische zwevende stad Columbia waar je een vrouw moet zien op te sporen die daar al bijna heel haar leven gevangen wordt gehouden. De stad blijkt echter een broeinest van racisme en onderdrukking, en gaandeweg lijkt er ook nog iets mis te gaan met de realiteit… Briljante shooter met elementen van roleplay-games.

Filmequivalent: Commando
Trailer
Bespreking

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Nieuw: inlevergleuf

Bib gesloten? Boeken die dringend binnen moeten? Breng je materialen vanaf nu binnen via de inlevergleuf. Deze bevindt zich links naast de hoofdingang van het CC en is 24u/24u toegankelijk. Wij zorgen er voor dat de ingeleverde materialen nadien correct verwerkt worden. Lees verder

Kort verhaal

Op zoek naar een lekker kortverhaal als tussendoortje of lunchpauze? Probeer eens een van deze titels, verhalenbundels met korte stukjes van om en bij de twintig pagina's... Lees verder
Meer nieuws