Openbare bibliotheek Bornem

Loading Playstation 3

Onze gloednieuwe Playstationcollectie telt enkele tientallen titels. Klein maar fijn… Dit vinden wij de leukste!

 

Uncharted 1 (metascore 88 - user score 8,2), Uncharted 2 (metascore 96 - user score 8,7) en Uncharted 3 (metascore 92 - user score 8,3)

Uncharted games staan garant voor fantastisch vormgegeven locaties, vlotte animatie, en goede stemacteurs. Het zijn de meest filmische games van de laatste jaren. In tegenstelling tot veel andere games die je een filmbelevenis willen geven, bezorgen de drie Uncharted games je ook een fijne gameplay. Deel 2 is de absolute topper qua verhaal en actie, in deel 3 pietert het jammer genoeg allemaal wat uit…

Filmequivalent: Indiana Jones
Trailer Uncharted 3
Bespreking Uncharted 2

 

The Last of Us (metascore 95 - user score 9,1)

The Last of Us werd ontwikkeld door de makers van Uncharted, dus de verwachtingen voor dit game waren hooggespannen. Maar niemand had verwacht dat The Last of Us zó een impact zou hebben op de hele gamesindustrie. De plot is niet zo origineel, want post-apocalyptische zombie survival-actie games zijn er dertien in een dozijn. De uitwerking is echter perfect. Wel snoeihard en erg gewelddadig, dus zeker niet geschikt voor jongere spelers. Maar The Last of Us grijpt je vanaf het eerste kwartier emotioneel bij de keel en laat niet meer los tot het bittere einde.

Filmequivalent: The Road
Trailer
Bespreking

 

Ni no Kuni (metascore 85 - user score 8,6)

Een Japanse roleplay-game met een diep verhaal, prachtige beelden, een reusachtige wereld en gameplay die de beste elementen van Pokémon en klassieke RPGs combineert! De graphics werden verzorgd door animatiestudio Ghibli, geen onbekende voor liefhebbers van  anime. Dat creëert hoge verwachtingen maar ze worden ingevuld! Ni No Kuni is zonder meer een meesterwerk.

Filmequivalent: Spirited Away
Trailer
Bespreking

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Kort verhaal

Op zoek naar een lekker kortverhaal als tussendoortje of lunchpauze? Probeer eens een van deze titels, verhalenbundels met korte stukjes van om en bij de twintig pagina's... Lees verder
Meer nieuws