Openbare bibliotheek Bornem

Loading 3DS

Onze top 3 voor Nintendo 3Ds Games...

Luigi’s Mansion 2 (metascore 86 -usercode 8.6)

Nintendo heeft ons 11 jaar doen wachten op een vervolg maar dat was de moeite waard. In dit deel moet je maar liefst vier verschillende villa’s van hun geesten en spoken bevrijden. Het ziet er allemaal geweldig uit -zeker als je in het donker speelt- en Luigi is nog steeds erg grappig als hij bang is. De omgevingspuzzels kunnen venijnig moeilijk zijn. Maar dat maakt de voldoening als je ze toch oplost des te groter. Aanrader voor alle leeftijden!

Filmequivalent: Ghostbusters
Trailer 
Bespreking

Prof. Layton-reeks (metascore 82 - usercode 8.4)

Een reeks puzzelspellen die er in slaagt om leuke detectiveverhalen te combineren met kleurige tekenfilmbeelden en daar vlot logische puzzels aan te koppelen. Een absolute aanrader voor iedereen die houdt van breinbrekers, hersenkrakers en andere raadsels. De tekenfilmstijl zal ook jonge spelers aanspreken, maar die hebben dan soms wel wat hulp nodig bij het oplossen van de vraagstukken. Het eerste deel is enkel in het Engels verkrijgbaar.

Filmequivalent: Sherlock Holmes
Trailer 
Bespreking

Bravely Default (metascore 85 - usercode 8.7)

Wie graag Japanse roleplay-games speelt, is qua kwaliteit de laatste jaren toch een beetje op zijn of haar honger blijven zitten. Gelukkig wordt Bravely Default –meer dan een jaar na de Japanse release- toch nog in het Westen uitgebracht. Mooie beelden, strategisch uitgekiende gevechten en een lekker dramatisch verhaal. Het is een spirituele opvolger van Final Fantasy, maar het wint glansrijk van de laatste spellen uit die jammerlijk verwaarloosde reeks.

Filmequivalent: The Princess Bride
Trailer 
Bespreking 

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Nieuw: inlevergleuf

Bib gesloten? Boeken die dringend binnen moeten? Breng je materialen vanaf nu binnen via de inlevergleuf. Deze bevindt zich links naast de hoofdingang van het CC en is 24u/24u toegankelijk. Wij zorgen er voor dat de ingeleverde materialen nadien correct verwerkt worden. Lees verder

Kort verhaal

Op zoek naar een lekker kortverhaal als tussendoortje of lunchpauze? Probeer eens een van deze titels, verhalenbundels met korte stukjes van om en bij de twintig pagina's... Lees verder
Meer nieuws